Matdags..

Japp nu var det matdags igen, he he. Vi var in på Jack Rabbit Slim´s som ligger intill Multihallen för att prova deras mat. Stället var uppbyggt som den där restaurangen i filmen Pulp Fiktion. Ägarna har kollat på filmen 100:tals gånger, för att kunna se mycket detaljer, som de sedan ordnade till så att de skulle bli så likt som möjligt i restaurangen. Vi hade bokat en av bilarna, för det är ungefär en veckas väntan på dessa. Bra stämning i lokalen, sjysst softad musik, bra service och framförallt jättegod mat.

 Hmmm, vad skall man ta?

 Alexander väntar på maten

 Patrik väntar han med

 Hmmm..det där kanske??

 Sjysst miljö..

 Jag mår så gott

 Alexander & Jag (Lennart)

 Patrik & Angelica

Koll på Yrans matställen

Angelica och ungarna är hos svärmor, så det blir inte så varierad mat. Så en del av den orsaken var jag ner en sväng på yranstråket, för att käka middag när det var så fint väder. Men tyvärr så var det flera som hade kommit på denna idé. På varenda ställe var det fullsatt med folk och jättelånga köer. Hungrig var man så jag gick upp på Athena och tog en filépizza där istället. Mätt efter maten kikar jag lite på nya torget som säkert  kommer att bli fint. Jag går förbi stråket igen när jag skall gå till bilen och får se en stunds uppträdande av Patrik´s Combo. Gänget är som vanligt lite galen, och jag går vidare med ett småtokigt leende på läpparna. Tar en sväng genom stan när man ändå är där, och låter V8:an på våran Fairlane eka som ljuv musik mellan husväggarna. Glider sakta hemåt och tänker att det var en bra avslutning på den första jobbardagen efter semestern.

Matdags ute

Vi kunde faktiskt äta ute en gång i sommar. Bilderna är från slutet av maj, då det var väldigt varmt. Jag vet att jag e sent ute men jag är snart ikapp =)

Alexander & Angelica
Alexander & Angelica äter sallad

Lennart & Patrik
Lennart & Patrik sitter och mår gott

Magnus
Magnus är som pappa, glad sen man har fått mat

Grattis Emma & Sara

Idag har Emma namnsdag hurra, hurra, hurra. Tyvärr hade vi ingen nytagen bild på dej. Vi grattar även Sara i efterskott, hon hade ju namnsdag i söndags, den 19:e. Hurra för dig med.

Tigrar i husvagn

Snygg monter


Jag var och tittade på motormässan som även i år var ute på Frösön. Här var det en del fina bilar, men även en del annat att titta på. Det var bl.a. en gammal båtracer, tigrar i husvagn, galningar på motorcykel som körde i en stålboll? men  tyvärr är det för lite showbilar, lite för lite överhuvudtaget. Det ska finnas mera matställen eller något café. Sen något för det mindre barnen och något för sambon. Nu stannade dom hemma. Det finns ju gott om plats att ha mera grejor. Nåja här kommer några bilder. är det någon bild ni vill ha större så tala om det så fixar jag det sen.
              

Den gipsade foten

Alexander har nu blivit av med gipset. Men vi har här några fina bilder som vi tog.




Semester

Började semestern den här veckan, syrran kom i Fredags så i Lördags gjorde vi stan och i Söndags var det badhuset som gällde. Hon åkte hem i Måndags. Även om man har semester så verkar schemat fullspäckat som vanligt. Jag har bl.a varit & klippt mig & Alexander har varit & tagit bort gipset SKÖNT. Sen har jag fått för mig att göra massa saker som man inte hinner annars, tvättat klädseln på barnvagnen, duschat hunden, städat ur bilen & bytt klädsel på soffan. Har undrat på kvällarna varför man inte tar det lugnt & har semester, varför inte bara vara med barnen eller ligga & läsa en bok eller nåt. Nåja nog om detta i morgon åker vi i allafall på "semester" ska stanna hos mamma första natten sen far vi vidare till Eskilstuna, där vi har hyrt en stuga på Villsta camping i en vecka. Det ska bli riktigt skönt att bara få umgås med familjen, äta god mat & besöka parken Zoo med Fantomen landet. Tänkte även besöka Vattenpalatset med vågmaskiner mm, men dom har stängt på sommaren HELKNASIGT eller hur.

Inflyttnings & 45-års Kalas

Japp här kommer då äntligen bilderna från kalaset. Vi hade slagit ihop att jag -Lennart fyllde 45-år, och att vi har flyttat tillbaka till Torvalla. Det blev mycket folk, både vuxna & barn - jättekul. Vi började med att äta en räktoast som förrätt. Sedan blev det fläskfilé med ugnspotatis och som efterätt blev det tårta.

Efter all denna mat så skulle man försöka röra sig lite. Vi hade lite musik som en del dansade till medans ölen, vinet, whiskeyn, groggen eller vad det var för något som de drack - fick vänta. Partajet blev lyckat och det var mycket roligt-vilket  alla tyckte, även barnen. Ni skall alla ha mycket tack för uppvaktningen - och för att ni kunde komma.

Klicka på de små bilderna för att se dem större.

Räktoast som förrätt Dukat för gäster   matdags...mmmm   Barnen har bråttom att äta för att sen ut & leka. jaha..då e festen igång då   Pär & Joel..ser rädda ut   Anders, Hasse, Petra i full gas Brööööl.. Marie-LouisJag håller inte talJag dansar..helst inteVa! Är de..näheSå här gör man morsanHasse & LarsAlexander & PatrikAnders, Lars, AngelicaMaria pustar utTjohoo!

RSS 2.0