Roligt kaos!

Omtapetsering står på schemat här hemma just nu. Förra veckan plockade vi ur Alexanders & Patriks rum så alla deras saker hamnade hos Magnus. Nu är deras rum klara & det blev super läckert.

 Magnus har förståss passat på att göra rackartyg bla.hällde han ut flytande honung & cornflakes i köket, vardagsrummet & hallen i Fredagsmorse. Bra eller dåligt?Resultatet utav det var att det var nyskurat & dammsugit på nedervåningen före kl.08.00.

I Söndags tömde vi vårat & Magnus sovrum det gick bra men Patrik ramlade & slog sig så vi fick besöka akuten. Han slog upp ögonbrynet så det blödde rejält, när vi kom dit så tänkte dom sy. Efter lite funderande kom dom på att dom kunde limma ihop honom istället. Det tyckte Patrik var skönt, fort gick det också vi var där ca:15 min.

Nu har dom tapetserat klart våra sovrum skönt då kan vi ställa tillbaka sängen igen. Har ju sovit på sofforna i några nätter nu tillsammans med Magnus det blir jättetrångt.

I påsk åker vi till mamma i Järvsö hoppas naturligtvis på bra väder så barnen kan vara ute & rusa av sig, åka pulka mm.


Äntligen helg!

Förra helgen var vi till mamma i Järvsö en sväng. Kom fram sent på kvällen till henne & då hade naturligtvis killarna sovit i bilen. Pigga & glada att få träffa mormor. Vi hade med oss lite god mat & tårttillbehör som vi åt på Lördagen. Karina min syster kom dit på Lördagen,träffade barnen & oss.
Magnus lyckades även nu hinna med diverse bus bla. tog han mormors hudkräm som var oöppnad & sprutade ner hela hennes badrumsgolv & mattor. När han var klar var flaskan slut, mormor fick ta fram skurhinken & skura först med bara vatten sen med diskmedel.
Vi passade på att hälsa på min kusin & köpa lite honung av dom på Söndagen innan vi for hem.
Men nu är det ny helg Alexander & Patrik är hos farmor & farfar till i morgon. Själv ska jag gå en sväng på stan i morgon titta lite på Gregoriemarknaden och försöka hitta nya skor.

RSS 2.0