Smått & Gott!

Tjena nu var det ett tag sedan igen. Familjen har varit sjuk i två omgångar förkylning & vinterkräksjuka men nu är vi återställda igen.

Patrik tappade äntligen sin första tand för ca två veckor sedan. Prata om lycklig, alla andra i klassen har ju tappat flera tänder. Det var likadant för Alexander att han började tappa sina tänder långt efter dom andra. Men då brukar man få starka tänder när man inte tappar dom så tidigt.

Vi håller på att packa för fullt, har nu insett att det inte går att skjuta upp längre, då vi börjar att flytta om ca 10 dagar. Har packat klart Patriks rum ska plocka ner garderoben & sen är det tomt. En början iallafall.
Magnus går omkring & försöker hitta nånstans att leka bland alla kartonger, men han hittar bara tillfällen att klättra & klättra högre & högre upp. Från den ena kartongen till den andra.

Alexander & Patrik var hos farmor & farfar några dagar på Novemberlovet, barnen hade jätteroligt. Dom ordnade utflykter till bla. badhusparken & Djungelhuset. Farfar hade gjort en pilbåge som dom fick prova på, det var tyligen hur kul som helst.

Nej det här går inte , nu måste jag packa igen. Idag tror jag att vi börjar med klädkammaren uppe.

RSS 2.0