Våfflor, våfflor mmmmmm.....å blues..nä

Ja i onsdags var det våffeldagen, och det blev en del faktiskt. Först var det några sjussta arbetskamrater som fixade våfflor till lunchen. Det fick bli som förrätt faktiskt, för jag hade missat att de skulle bjuda på det. Så jag tog bara tre stycken, för man ska ju ner med huvudrätten också (lunchen man hade tagit med sig hemifrån). Otroligt gott var det i alla fall, med grädde å hallonsylt mmm...

Sen blev det några stycken våfflor till middagen också mums igen. Men det var en aning snabb middag för jag skulle iväg på ett bluescafé som började 19.00 på Svenssons Café på Frösön. En kompis åt oss (Hasse) ska tillsammans stå och köra en del bluesskivor och snacka en del om låtarna. Bråttom, bråttom, först dusha, sen middag-  smask, sen ge hunden mat, gå en sväng med hunden, säga hej till alla och sen iväg. Var på plats omkring kvart i sju, beställde kaffe å gobit och hittar en bra plats (hoppas jag)...pusst.

Sitter å slurpar på kaffet som smakar gott. Väntar på att det skall börja hända något. Klockan passerar nu sju och jag tar en påtår. När klockan är omkring 19.15 kommer en persson å talar om att det inte blir något ??!!
Det har tydligen blivit någon teknisk fel..attans. Här har man planerat och skyndat sig för å hinna med å sen....trist. Drar iväg hemåt, sen ringer Hasse när jag nästan är hemma och säger att utrustningen hade kommit...lite väl sent..det fick vara. Jag vänder ju inte nu. På allt elände blir jag dessutom hemma någon dag på grund av förkylning. Men nu är det bättre i alla fall...

Lennart

Påsk i färg och hundmatning

Den här Måndagen den 23, höll Magnus & Patrik på att måla till Påsk i färg som det heter. Det är en tävling som Östersunds-Posten anordnar och som barn får skicka sina målade eller tecknade bilder till. Det skulle vara inlämnat idag fredag så vi får se hur det går.

                              Magnus & Patrik målar till Påsk i färg Här målas det....  Glada är vi 
                              Magnus målar ...som aldrig förr  Patrik är glad för att han målar så fint

Senare samma dag efter middagen skulle vi ge våran hund Lady lite mat. Hon har varit dålig på att äta ett tag så hon ville inte ha något. Då blev Magnus arg på henne, sa sedan något som ingen förstod... Men hunden tror jag förstod!!??
Makalöst..hunden börjar att äta, och lillgrabben börjar mata henne, he he. Jaa som ni säkert förstår så är det en tokig familj, presis som det skall vara antar jag.

 Magnus plockar mat till Lady Smakar det nudå... Vi tar lite till Vill ni smaka... 

Från Exporterade videor

Party

Äntligen Lördag kväll,vi var fem tjejer som skulle träffas för att ha lite roligt.Vi började med att äta pizza,drack lite vin samt andra drycker.Lyssnade sedan på musik och sjöng en massa singstar(hellre än bra).Vi började sedan att planera för en eventuell utgång,men så långt kom vi aldrig.

Småbarnsföräldrar som dom flesta av oss är, så var vi ganska trötta. Så att slappna av + att dricka en massa vin var ingen bra kombination.Vi gick och lade oss strax efter elva på kvällen, det blev kort men intensivt.Vill passa på att tacka alla inblandade(även min familj som hjälpte oss att göra detta möjligt) för en riktigt trevlig kväll som vi självklart ska göra om, då vi förhoppningsvis kommer till krogen också.

Marie-Louise sjunger Sara och jag sjunger också Petra och Emma sjunger ABBA hits Nu är partyt över


Utsparkad..

Jo de e sant..nästan.
Nädå, Angelica ville ha lite kalas med en del tjejer och jag lovade att dra till morsan & farsan. Lördagen var jättefin och solen sken. Alexander & Patrik hade tagit med sig åkmadrassen som de hade roligt med, på de stora snöhögarna som farsan har dragit ihop under denna härliga och snörika vinter.

Medan barnen lekte gick jag runt med digitalkameran och tog bilder. Gick och kollade hur våran sommarbil hade klarat vintern. Bilen är en Ford Fairlane 1966 och 289:an skall nog starta även denna gång. De e bara att pumpa några gånger på gasen och sedan startar den..otroligt, har stått hela vintern utan laddning av batteriet (plockar aldrig ur den). Får väl se när det är dags att köra ut den på vägen och blåsa av lite damm.

Även djuren mådde gott i vädret. Katten är morsans & farsans, men vi hade den förut då vi bodde i Pilgrimstad och dessförinnan hade Marie & Håkan den. Magnus sov en stund, men sen var det full fart ända till kvällen. Hade lite chips å grejor på kvällen, samtidigt som Alexander & Patrik tittade på Wildkids. Sen tittade vi lite på premiären av nya Robinson, som verkade lite rörig. Natten blev till en ny dag och vi åt frukost och sedan blev det våfflor till lunch. Åker sedan hem till Torvalla igen för att kolla om det fanns några friska tjejer kvar...men de får väl Angelica berätta om.

Alexander & Patrik är startklarHej å hå vad det gårTjoho, va roligtTjena därPatrik vinkarFord Fairlane -66MondeoGustavsbergsbacken på FrösönLady...Blandrashund    Finnspets/gråhundPellePelle..igenMagnus soverMagnus vakenFrukostAlexander & Patrik äter frukost

Lördagmorgon

Vaknade som vanligt väldigt tidigt på morgonen. Typiskt att man gör det när alla andra fortfarande sover.Kunde inte somna om heller.
I kväll ska jag och några vänner ha lite tjejparty.Lennart ska ta med den övriga familjen till hans föräldrar och sova där så vi får vara alldeles själva,vilket också innebär sovmorgon på Söndag.
Hoppas nu på en trevlig kväll,är lite förväntansfull. Det är soligt och fint ute,då blir ju även humöret på topp.


På den tredje dagen...

...Fortfarande vid liv, he he

Ska väl försöka klura ut hur det här med kodningen funkar. Sen får man se om det blir mera "design" på bloggen våran. Ska försöka få Angelica att skriva lite här sen, så att det inte bara är jag som är författaren på detta.

Roligt att man har fått några kommentarer redan från våra kära vänner..Tjoho!


Patrik klättrar på borgen i vinterstaden


Bilder från fjällen

Vi var ju i bydalen i helgen som var. Bilderna är lite mysko, för jag hade glömt att ställa om kameran. Den stod på ISO 400...attans. Märkte det först senare på kvällen.

Utsikt från drommenAlexanderAngelica och Alexander vilar fötternaAlexander & Angelica på toppen i Höglekardalen

Våran nya blogg!

Hejsan

Här kommer våran familj att berätta och visa bilder på vad vi gör (ibland). Det mesta händer i första hand i Jämtland och vår familj består av fem personer. Därför har vi tagit adressen fem i z, där z står för Jämtlands länsbokstav.


RSS 2.0