Cirkus Kul & Bus

Inför föreställningarna 2009 blev det resning av Cirkus kul & bus tält. Jag var med och hjälpte till när de skulle upp med tältet. Russ Murtagh var arbetsledare och har varit med i många år. Lördagen den 2 maj skulle vi resa tältet och den 3:e skulle vi in med bänkar och andra saker. En hel del planerande av hur tältet skulle stå och bärande av mycket saker. Vi höll på hela dagarna med detta, men intressant och roligt var det. På nationaldagen var det dags att ta ner den igen. Men det gick betydligt fortare, då klarade vi allt på en dag.

Mycket planering innan Rening av master kräver traktor Masterna uppe Dags för tältduken Duken väger mycket Det börjar likna ett cirkustält Upp med duken.. Dags för bänkar Nu är tältet uppstält & klart

Adolf Hitlers pengar?

Jo de är det...kanske inte. I alla fall så fick jag se några intressanta sedlar för ett tag sen. Sedlarna är gamla som ni ser och man kan ju fantisera om vilken eller vilka som har haft dessa stora pengar. Det var någon sedel som hade någon röd text påtryckt över sedeln. Vad det betydde vet jag inte, men Hitler hade kanske med det att göra..

Läs gärna Ola´s förklaring på vad detta är för pengar. Intressant tycker jag. Gå på kommentarer under denna text så ser ni ola´s text där. Mycket tack Ola :)

Sedlar från kriget 
Sedel från tyskland Adolf Hitler´s sedel?

Sista April

Jo jag vet...
Jag e sen som sjutton, men jag tänkte bara visa lite bilder från badhusparken här i Östersund när det var majbrasa. Vi åkte ner tillsammans med Per & Sara och tittade på raketuppskjutningen. Det var rejäla doningar de hade och mycket effektfullt. Det syns inte så bra..men om man tittar noga och smäller med ballonger så kanske man får lite känsla av hur det var :)

Raketuppskjutning vid fyren

Mycket folk..

Majbrasan snart utbrunnen

Vilken har Namnsdag?

Har ni sett att Håkan har namnsdag..

Vi hurrar för honom...Hurra, hurra, hurra
Åsså sätter vi in en bild på honom..GRATTIS

Här sitter Magnus hos Håkan hemma hos oss i Torvalla.

Har ni sett att vi har lagt in andra nya bilder? titta längre ned...

Hej igen...

Jag är glad att vi kanske kan köra bloggen igen

Tjena..
Ursäkta att det har stått still så länge. Men det har varit en del som har hänt och vi har liksom inte prioterat bloggen. Det har varit bl.a. resning och rivning av cirkustält (Cirkus Kul & Bus), partaj (inflyttning & fylla?- år kalas), en i familjen har brutit foten och en del annat. Vi kommer att skriva och visa en del bilder framöver, så ni får ha fortsatt tålamod.  .....Åhhh va jobbigt tycker ni, men vi skall försöka att skriva lite oftare nu igen. Sköt om er därute.

RSS 2.0