Sjuka barn.

Våran goa 2-åring Magnus har nu varit sjuk och hemma ifrån dagis i 10 dagar. I Måndags åkte vi till HC dom tog lite prover och kollade syresättningen. Eftersom han syresatte sig dåligt fick vi åka sjuktransport till Barnmottagningen på sjukhuset.Men när vi kom dit var det bra så dom kollade honom noga, tyckte att han var ganska pigg så då fick vi åka hem igen. SKÖNT vi var nära att bli inlagda på dropp eftersom det har varit svårt att få i honom någonting.

I går vände det iallafall så nu både äter & dricker han.
I dag är det full fart så imorgon ska han äntligen få gå till dagis. Det behöver han för idag avlöser han det ena buset efter det andra. På morgonen har han passat på att riva sina bröder i håret, knuffat lite på dom och så klart levt rövare på deras rum. Alexander & Patriks önskan nu är att få nycklar till sina rum så dom kan låsa när dom inte är där.

Magnus har även hunnit med andra saker. Närjag stod i duschen nere hörde jag någon som spolade vatten uppe, hoppades att han var i handfatet skyndade mig upp och möttes av en SUPERGLAD kille som stod med duschslangen och tvättade golvet i badrummet. Det var bara att flytta på alla grejor + Magnus hämta skurhinken och börja torka upp vattnet. Medans jag höll på med det får han för sig att undersöka hinken så han tar hinken och häller allt vatten över sig. Då var det bara att ta fram nya kläder och byta.
Just nu har han tydligen hämtat knäckformar som han har kastat överallt.

Nu ska vi äta lunch och hämta Patrik på skolan.




Kalas

NU har Patrik hunnit fylla 7 år och vi har haft kalas. Han hade kompisar ifrån Pilgrimstad, Norderåsen och stan här. Januari och Februari är månader med mycket kalas många av barnens kompisar fyller år. I går var Patrik till Pilgrimstad på ett 7-års kalas, efter det bar det i väg till Krokom då barnens kusiner fyller 18 och 20 år.

Första turen i slalombacken för i år har vi klarat av. Alexander, Patrik och jag gav oss iväg till Mickelbacken hyrde utrustning åt Patrik. Alexander drog upp i dom stora backarna direkt medans jag och Patrik höll oss i barnbacken. Det visade sig att det är en konst bara att klara av liften. Men efter lite motgångar gick det bättre, sen skulle vi ju ta oss nerför backen också. Har iallafall insett att jag inte är den som ska lära Patrik åka slalom, har pratat med honom om slalom skola men det vill han inte.

Förra helgen var vi till badhusparken, tog med fika och grillade korv. Barnen tyckte det var kul ända tills vi skulle fika sen blev det så kallt,vi var tvungna att packa ihop och åka hem.

Helgerna är som vanligt fullspikade idag ska jag storhandla,kanske uppsöka loppiset på FH. Alexander och Patrik har planerat in kompisar och Magnus får ta det lugnt och försöka bli kvitt sin förkylning. Han har varit hos Farmor och Farfar inågra dagar så att vi har kunnat jobba, men hostan verkar seg.


RSS 2.0